A https://topcegalapitas.eu/-val igazán könnyű vállalkozást indítani

Talán már nem kell sokat várni ahhoz, hogy újra eljöjjön a turizmus ideje és újra fellendüljön a gazdaságnak ez a szektora. Mindenkinek elege van az otthon ülésből, tehát amint lehet majd menni, biztos, hogy aki csak megteheti anyagilag, elindul.

Ezért talán a cégalapítási kedv is egy kicsit fel fog lendülni, szóval arra gondoltam, hogy a mai cikkemben egy kicsit arról írok nektek, hogy hol érdemes elindulni. Ha cégalapításról van szó, akkor nagyon sok papírmunka és hivatalos ügyintézés vár a vállalkozó szellemű jelentkezőkre. Azonban ha a megfelelő helyen kérik a segítséget mindehhez, akkor minden egyszerűen és gördülékenyen mehet. Ilyen például a https://topcegalapitas.eu/.

Szerintem érdemes egy ilyen vállalkozás segítségét kérni a cégalapításban, mert minden olyan potenciális hibalehetőségtől megóvjuk magunkat, ami egyébként nagyon kellemetlenül érinthetne. Ha egy hosszú idő óta ezzel foglalkozó csapat segít végigjárni ennek a folyamatnak a lépcsőfokait, akkor biztosan nem lesz olyan elem, ami kimaradna. Míg ha saját magunk állnánk neki, akkor is muszáj keresni egy ügyvédet, mert anélkül nem lehet elindítani a folyamatot.

Először érdemes lehet a könyvelőnkkel konzultálni abban az ügyben, hogy melyik vállalkozási forma lenne a leginkább ideális a számunkra. Ez olyan kérdés, amit viszonylag könnyen végig lehet rágni, csak tudni kell hozzá a jelenleg aktuális szabályzatokat és lehetőségeket. Aztán ha ez megvan, már érdemes megkeresni a https://topcegalapitas.eu/ oldalt és felvenni velük a kapcsolatot annak ügyében, hogy szeretnénk igénybe venni a szolgáltatásukat.

Van lehetőség Kft és Bt alapításra is náluk. Sőt, ha nincsen székhelyünk, akkor azt is el lehet intézni náluk. A székhelyszolgáltatások mellé ráadásul tulajdonképpen ingyenesen jár a cégalapítás, vagy a cégmódosítás. Hogyha csak cégalapításról van szó, akkor 17 990 Ft + ÁFA az az összeg, amiért cserébe tudnak nekünk segíteni. Ha viszont elindulunk a székhelyes vonalon is, akkor egy kicsit többet kell fizetni, azonban meg is kapjuk a féléves székhelyszolgáltatást, plusz még egy ajándék hónap is jár mellé.

Attól függően, hogy hol szeretnénk igénybe venni a székhelyszolgáltatást, Budapesten, vagy egy vidéki községben, Újlengyelben, eltérő árazás van. A budapesti székhely olcsóbb, mert itt kell IPA-t fizetni. Ezzel szemben a vidéki címen nem, ezért annak a féléves bérlete egy kicsit drágább. A fővárosi esetben 29 900 forintot, míg az újlengyeli címnél 39 900 forintot kell kifizetni a 6+1 hónapos bérletért. Hogy egészen pontosan miket foglal magában ez az összeg? Nyilván magát a bérlést, azt, hogy segítenek a cégalapításban, vagy módosításban, hogyha szükség van rá, de ami talán ennél is fontosabb, hogy átvesznek és továbbítanak minden hivatalos dokumentumot. Tehát elég komplex módon lehetőséget biztosítanak mindenféle kényelmi dolgokra. Szerintem ez egy remek lehetőség.

Remélem találtatok hasznos gondolatokat, ha esetleg cégalapításon töritek a fejeteket a közeljövőben. Ha maradtak még kérdések a fejetekben, akkor a https://topcegalapitas.eu/ oldalon minden bizonnyal választ kaphattok mindenre.