Egy túrázás alkalmával találtunk új állást a férjemnek

Férjemmel szeretünk kettesben, a gyerekek nélkül elmenni kikapcsolódni. Ilyenkor a nagyszülőket vetjük be bébiszitterként, akik szívesen vállalják a fárasztó, mégis nemes feladatot.

Legutóbbi ilyen alkalommal egy buszos kiránduláson vettünk rész, amelyben vártúra, városnézés és a nap végén egy kellemes étterem is akadt a programban. az utazás során összebarátkoztunk egy hasonló korú házaspárral. Én azért is örültem az új ismeretségnek, mert nagyon szimpatikusak voltak, és mind kiderült, nem is lakunk olyan messze egymástól, hogy ne vehessünk rész további közös programokon is a közeljövőben.

Meséltünk magunkról, elmondtuk, hogy a férjem állást szeretne váltani, mert nem érzi túl jól magát a jelenlegi munkahelyén. erre a pár férfi tagja örömmel mesélte, hogy jelenleg több pozícióra is van felvétel, ott ahol ő is dolgozik, majd intéz neki egy állásinterjút.

A vállalat honlapját felkeresve a Bemutatkozás menüpontnál is látszik, hogy ez a cég –  az Acélpartner Kft. – melnyek fő profilja a CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás. Átnézve az állásajánlatokat,a férjem örömmel látta, hogy több olyan pozíció is van itt, amelyhez passzoló iskolai végzetséggel és elegendő tapasztalattal is rendelkezik.

Az Acélpartner Kft. 1999-ben alakult meg, székhelye Budapesten található. CNC vezérlésű láng- és plazmavágással, szemcseszórásos felülettisztítással, acélszerkezet gyártással foglalkoznak, de végeznek lemezlakatos munkákkal és CNC gépi forgácsolással, melegen hengerelt durvalemez értékesítéssel kapcsolatos tevékenységeket is.

A fémfeldolgozási eljárásokon kívül az Acélpartner Kft vállal még egyéb tevékenységekkel kapcsolatos megbízásokat is. Ezek a különféle építőipari munkák és a bérmunka. Építőipari munkák közül végeznek például kőműves, lakatos és építőmesteri feladatokat a beruházások a célszükségletét is biztosítják.

Ezen kívül lehet keresni őket bérmunkával kapcsolatban is, ha a megrendelő maga szeretné biztosítani a legyártandó termékekhez az alapanyagot. Ehhez bekérik a termék gyártási műhelyrajzát. A darabszámban és az egységárban való megegyezést követően el is kezdik a termékek legyártását. Az elkészült termékeket igény szerint szemcseszórásos felülettisztítással utókezelik.

Bemutatkozás – Acélpartner Kft. - CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

Olyan gépekkel és szakemberekkel dolgoznak, amelyek lehetővé teszi, hogy ügyfeleiket a lehető legmagasabb minőségben, a lehető legkedvezőbb árakon szolgálják ki. Rendelkeznek 4 és 6 fejes CNC lángvágókkal, finomsugár plazmavágókkal, szemcseszóróval, villástargoncákkal, de híddarukkal is. Ezek mellett többezer tonnányi saját alapanyagkészletekkel rendelkeznek. Ezen feltételek megteremtésével sürgős, nagy darabszámú megrendelések lebonyolítását is könnyedén tudják vállalni rövid határidőn belül.

A bemutatkozásban felsorolják még a vállalat munkatársait is, akik az Acélpartner Kft csapatát erősítik, névvel, telefonszámmal feltüntetve beosztásukat is.

Célul tűzték ki, hogy a legyártott termékeket olyan szinten állítsák elő, amely megfelel a piac és természetesen a vevők mindenkori igényeiknek. A háta mögött eltelt egy évtized során a vállalat folyamatosan fejlődött és növekedett. Ez egy olyan iparág, ahol a feldolgozási eljárások, technológiák és trendek folyamatosan fejlődnek. Ezekkel lépést kell tartani, hogy a megrendeléseknek minőség és mennyiség tekintetében is eleget lehessen tenni.

Dolgozóinak mindig is igyekezett olyan környezeti- és munkafeltételeket teremteni, amelyekben elégedetten végezhetik tevékenységüket. Ezért cserébe maximális felelősségvállalást, profimust és precizitást kér, ami a dolgozó által elvégzett munkát illeti és ez így korrekt.

Nagyon sok információ rendelkezésre áll az Acélpartner Kft honlapján, amely fő profilja a CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás és nem csak a Bemutatkozás menüpont alatt. A weboldal egyébként kellemes felületű, könnyen áttekinthető, ennek ellenére részletes, képekkel és videókkal illusztrált érdekes írásokkal.

A kirándulás jól sikerült, kellemesen elfáradva értünk haza. Férjem telefonja pedig néhány napon belül csörgött is, amikor állásinterjúra hívták.