A turistáknak sem árt beszerezni némi bugyipelenkát

Nem tudom, hogy a kisgyerekes családok közül hányan jártak már így, de az szinte biztos, hogy nem én voltam az egyetlen, akivel ilyen megeshetett. Ugyan nem mostanában volt, hogy Sopron környékén voltunk nyaralni, de ott történt, hogy nem jól pakoltam az útra, és a nyaralás felénél elfogyott a bugyipelenka, amit Andrisnak hoztam. Nagyon kellemetlen volt a dolog természetesen. Pláne, hogy egy elég félreeső helyen szálltunk meg, és viszonylag sok időbe telt volna kiruccanni a városig, csak azért, hogy pelenkát vegyünk. Persze, ez is benne volt a pakliba, de még mielőtt elindultunk volna, gondoltam nem árt, ha megkérdezem a recepciót, esetleg ilyennel nem tudnak-e szolgálni?

Mind a mai napig nem tudom, hogy mióta voltak felkészülve erre az eshetőségre, de minden esetre kaptunk elég utánpótlást, hogy a nyaralás végéig nem kellett miatta aggódni. Szerintem minden szállodának és vendéglátó egységnek meg kéne fontolni ezt a politikát. Mivel egy fél hétig használtam a terméket, kíváncsi lettem, honnan szerezték be. Valahogy (már nem emlékszem rá, mert kicsit rövid az agyam) rá is találtam a https://www.lord.shop.hu/bugyipelenka oldalra. Azóta csak innen rendeltem pelenkát és popsitörlőt, ha nagy mennyiségben kellett, mivel az áraik nagyon kedvezőek, és a kiszállítási opciók is nagyon jók. Rengeteg opciójuk van, lehet kész csomagban rendelni tőlük pelenkákat és popsitörlőket, de akár összeállíthatod a te csomagodat is, hogy nektek jó legyen. Lehet csak ilyen, vagy csak olyan tartalmú csomagot találni, de a pelenkákat kor szerint is lehet választani, nem csak mennyiség szerint. Ez mellett pedig akár saját magadnak is vásárolhat, smink lemosó kendőt, vagy dezodort, esetleg parfümöt. Ha pedig nagyon nem lehet sehova se menni, itt még háztartási tisztító szereket is találsz.

Mivel Pest közelében élünk, kihasználhattuk a kedvezményes szállítást is, 8 ezer forint felett ingyen ki is szállították nekünk a termékeket. Egy ötezer forintos rendelési minimum mellé ez már nem egy összeg. Lehet előre utalással, és utánvéttel is rendelni a csomagokat, de az utánvétre (attól függ, GLS vagy saját futár) 200-400 forintot még pluszba rá kell fizetni.

A GLS se nagyon drága (1200 forint), és ha nem Pest közeli vagy, nem választhatod a saját futáros opciót, vagy csak nem megfelelő az időpont, ami a saját futárral elérhető, ez is egy teljesen megfelelő módja a vásárlásnak. Annyi pusztán, hogy van egy minimum árküszöb, ami öt ezer forint. Ha nagy mennyiségben, mondjuk egy hónapra vásárolsz, ez nagyon hamar összejön, és így is éri meg szerintem a legjobban.

Minden esetre, én csak buzdítani tudok szülőket és szállókat is, hogy vásároljanak tőlük, mert mindenképp megéri, és meg fogják még köszönni nekik. A link, még egyszer a: https://www.lord.shop.hu/bugyipelenka