A nyíregyházi hotel akciós törölközői

Fiatal koromból eredően csak néhány éve dolgozom főállásban, így még mondhatni új dolog számomra a felnőtt élet. Igaz, egészen változatos és rugalmas munkabeosztásom van, de azért az egyetemi évek után nehéz volt megszokni, hogy mégsem csinálhatok mindig azt, amit akarok, kevesebb buli, kevesebb nyaralás, ilyesmik. A barátnőm szintén főállásban dolgozik már, ráadásul neki nem is annyira flexibilis állása van, mint nekem, ő hét közben dolgozik főleg, én a legtöbbet hétvégén, így elég nehéz a szabadidőnket összeegyeztetni.

November elején viszont mégis sikerült egy hétvégére kiszabadulnunk, így rögtön megragadtuk az alkalmat és elutaztunk Nyíregyházára. Természetesen az állatkert volt az előszámú attrakció, de visszafelé a Hortobágy sem maradt ki. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy a szállás is ilyen maradandó emlékeket hagy bennünk. Egy kis hotelbe foglaltunk szobát reggelivel és nagyon jól sikerült választanunk. Az egész berendezés az arab világot képviselte, remek elegyet képezve a modern és a hagyományos stílussal. Minden tiszta volt, az ágy hatalmas és nagyon kényelmes és a törölközők sem a megszokottak.

Furcsa, de a törölközők mély nyomot hagytak mindkettőnkben, valószínűleg azért mert most akartam lecserélni az otthoniakat. Olyannyira tetszettek ezek, hogy meg is kérdeztük a recepcióst hátha tudja, honnét vannak. Meglepő, de tudta, kiderült, hogy a JYSK-ben szerezték be őket akciósan. Be is írtam a keresőbe, hogy JYSK akciós törölköző, és egészen hamar meg is akadt a szemem a JYSK Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ találaton, persze nehéz lenne, nem észrevenni. Rákattintottam, így dobott át erre az akcioleso.hu weboldalra, ahol egyből a JYSK akciós újságjait találtam. Egész pontosan ott volt az aktuális szórólap, az akciós újság, a karácsonyi katalógus, illetve az őszi és a téli termékek katalógusa.

Lapozgatni kezdtem, volt ott több tucat baró leértékelt cucc, így nehezen jutottam el egyik oldalról a másikra. Előbb-utóbb viszont ráakadtam a törölközőkre, melyek valószínűleg nem ugyanazok voltak, mint a hotelben, de kétféle, minőséginek tűnő is alacsonyabb áron kapható. 100% pamutból készült, többféle méretből is válaszhatunk, és valóban olcsó, például az 50×130 cm-es kétezer forint csupán. Persze elkezdtem listát készíteni, mert annyi minden megtetszett, hogy képtelenség lett volna megjegyezni őket és akkor még csak a JYSK akciós újságjánál tartottam, nem is térképeztem fel jobban a weboldalt.

Körbe néztem alaposabban, meghökkenve láttam, hogy kismillió üzlet akciói kacsintgatnak rám vissza. Böngészhetünk az aktuális leárazásról szóló katalógusok között, de van olyan menüpont, ahol azonnal az olcsón kapható termékeket listázza ki nekünk. Ott egyébként boltokra bontva feldob pár akciós cuccot, majd van egy gomb, amivel továbbugorhatunk a többihez. Egy másik fülre kattintva az áruházak jönnek be sorban, így ott is kiválaszthatjuk, hogy melyikre vagyunk kíváncsiak. Ami viszont a leghasznosabb szerintem, hogy van egy fenti keresőmező, ahová bármit beírhatunk tulajdonképpen, legyen az áruház, vagy termék. Például, ha bepötyögném, hogy törölköző és nyomnék egy entert, akkor minden törölközővel kapcsolatos termék ott sorakozna előttem árral együtt, amely éppen akciós valamelyik boltban.

Ha már ennyi praktikus dolgot találtam, kíváncsi voltam, hogy milyen pluszt ad, ha regisztrálok is a honlapra. Ennek a legfőbb előnye az szerintem, hogy újabb szűrési ikonokat kapunk, például olyat, hogy elektronika, vagy kert, így ebben a témában listázná ki nekünk az akciós holmikat. Csak ajánlani tudom a használatát, hiszen tényleg megkönnyíti a vásárlást, illetve biztatok mindenkit, ha utazik valahová és megtetszik neki mondjuk egy törölköző, akkor ne a táskájába tegye, hanem kérdezzen rá a recepciósnál, hátha tudja, honnét származik.