Ha megszállsz valahol, biztosan ez az első, amit megnézel

Tudjátok, hogy a turizmusban mennyi elvárásnak kell megfelelni?

Évek a turizmusban

Én már évek óta dolgozom egy panzióban, Heves megyében, ahol évről évre próbálunk javítani a szobák állapotán, minőségén, felszereltségén. Fél évente felmérjük az állapotokat, majd ennek fényében döntünk a továbbiakról. Tényleg lelkiismeretesek vagyunk ezen a fronton, mert abban hiszünk, hogyha egy embernek, egy párnak vagy családnak egyszer megtetszik a panziónk, otthonosnak érzi mégis prémiumnak, akkor visszajáró vendég lehet belőle. Ez pedig a legfontosabb fókusz számunkra.

Egy jó segítő

Mivel nem vagyunk szálloda, ezért érthető, hogy nem olyan óriási forrásokból gazdálkodhatunk. Viszont amire évek óta a legnagyobb hangsúlyt fektetjük, azok a fürdőszobák! Ebben pedig segítségünkre van a http://furdoszobaotletek.hu/ , amit egy áldás, hogy megtaláltunk. Ők egy olyan cég, aki segít a fürdőszobák felújításában. Tehát nem feltétlenül egy teljesen kész fürdőszobát akarnak neked csinálni, hanem speciálisan értenek az olyan esetekhez, amikor csak néhány elem vagy rész kijavítása a szükséges.

Kis fürdőszoba ötletek

Például a kis fürdőszoba ötletekhez nagyon értenek. Meg kell adni nekik a paramétereket, a méreteket, a kívánságokat és elképzeléseket, ők pedig ezeket finomítgatják. Árajánlatot nagyon érdemes kérni tőlük, hiszen ez ingyen van, és segít eldönteni, hogy ők nyújtják-e azt a szolgáltatást, amit te keresel. Ezután lehet velük egyeztetni olyan apróságokról, mint például a csempék.

kis fürdőszoba ötletek

Csempézz jól

És nem is hinnéd, de a csempék valóban rendkívül fontosak. Én például abszolút nem tudtam róla, hogy milyen tendencia van ma a csempék piacán. Annak idején a gyártók a 15 x 15 cm-es csempéket kezdték el gyártani. Ilyen csempét nem valószínű, hogy ma talál az ember, a piacon legalábbis biztosan nem, maximum a nagymama házában. Számomra mondjuk tök érthetetlenek ezek a trendek, de ez nem lényeges. Ma már a sokkal nagyobb csempék a divat, illetve a különleges alakúak is. Például a téglalap alakú csempék, 20 x 25 cm-es vagy 25 x 40 cm-es méretben.

Nagyon ajánlom ezt a céget, mert minket már nem egy slamasztikából húztak ki. Tudják, hogy lehet gyorsan és hatékonyan tervezni és dolgozni is. Remek szakembereik és kapcsolataik vannak a szakmában, volt, hogy egy csempe szettet például akciós, jutányos áron tudtak megszerezni nekünk. Én az ilyen hosszú távú munkakapcsolatokban hiszek, mert a bizalom és az állandóság nagyon fontos értékek számomra, és szerencsére a munkahelyem számára is. Pontosan emiatt szeretjük a visszatérő vendégeket is. Amit már ismersz, abban nem fogsz csalódni!