Az Anna táska webáruházból választom ki új kirándulós hátizsákomat

Nagyon szeretek kirándulni, túrázni, utazni, új helyeket felfedezni, külföldön és belföldön egyaránt. És szerencsére lehetőségem is van arra, hogy sokat utazgassak. Nemrég végérvényesen tönkrement az a hátizsákom, amit az utazgatás során használtam már évek óta. El is kezdtem keresni új hűséges útitársamat, de valahogy sehol nem találtam megfelelő táskát. Az Anna táska weboldalt az egyik ismerősöm ajánlotta. Azt mondta, szerinte ott garantáltan megtalálom a megfelelő hátizsákot.

Rá is kerestem a weboldalra…

Anna táska – meseszép táskák széles kínálata

Az Anna táska webruház – ahogyan ezt a neve is mutatja – olyan olnine bolt, ahol főképp táskákat vásárolhatunk. De a táskákat árusító üzletektől megszokott módon más dolgokat, például pénztárcákat és öveket is, tudunk innen vásárolni.

A weboldalon főleg nőknek készült termékek közül válogathatunk. És az oldal színei is a szebbik nem ízlésének kedveznek: a halvány rózsaszín, a világosszürke és a sötétbarna színek elegáns, kifinomult nőies hatást eredményeznek. Azonban természetesen férfiaknak való termékeket (pl. övet, pénztárcát, hátizsákot stb.) is találunk az oldalon.

A webáruház “polcain” táskák széles kínálatával találkozhatunk, mégis nagyon könnyű tájékozódni a weboldal részletes keresőmegoldásainak használatával. A főoldalon azonnal megtaláljuk a leggyakrabban keresett márkákat, illetve lehetőségünk van megnézni egy táska ajánló válogatást is. A további kereséshez választhatjuk a márka szerinti, illetve a táska típusa szerinti keresést. Ezután pedig további szűrők segítségével szükíthetjük a találatokat: beállíthatjuk pl. a leendő tulajdonos nemét, megadhatjuk az általunk preferált színeket, és a keresett táska méretére vonatkozóan (S, M, L) is jelezhetjük elvárásainkat.

Táskavásárlás az otthon kényelméből

Az Anna táska oldalán a vásárlás tehát valódi élmény. A weboldal színei tökéletesen lettek kiválasztva. Nem túl erősek ahhoz, hogy bántsák a szemet és a táskákról sem vonják el a figyelmet, mégis kellemes hatást eredményeznek, amitől az embernek az az érzése támad, hogy nem az interneten, hanem egy elegáns butikban nézelődik. A termékek képei is kiválóak: pont elég nagyok ahhoz, hogy mindent jól lehessen látni.

Mivel az Anna táska webáruház, segítségükkel az otthon kényelméből, egyetlen lépés megtétele nélkül vásárolhatunk nagyon szép, és kiváló minőséget képviselő gyártók által készített táskákat. A házhoz szállítást a GLS vagy Pick Pack Pont segítségével végzik, költsége pedig bármelyik lehetőség választása esetén, egységesen 1000 forint, ami abszolút méltányos, megszokott szállítási kötlség.

Szerintem eldőlt, hogy én innen választok új útitársat a jövő nagy kirándulásaihoz. Ha épp táskát keresel, nagyon tudom ajánlani az oldalt! Nézz körül Te is!