Hogyan népszerűsítsük a túráinkat a hagyományos módon?

A digitális világban nincsen egyszerű élete azoknak, akik a szabadba szerveznek túrákat. Szerencsére az utóbbi időben megnőtt a kereslet ezek után, egyre többen vágynak a szabad levegőre, de a túráinkat magunknak is népszerűsítenünk kell valahogy.

Sokan azt hiszik, hogy az online felületek népszerűsödésével a hirdetés is egyszerűbb lett, de szerintem nagyon nehéz dolgunk van. Nem csak meg kell találnunk a célközönséget, de azt is el kell érnünk, hogy elolvassák a hirdetésünket, felfigyeljenek rá, és ne csak átkattintsanak rajta.

Pedig nagyon sok szép túraútvonal van hazánkban, amit mindenkinek érdemes lenne végigjárnia. Nem csak Heves megyében, hanem mindenhol az országban. Szeretnénk a magyar turizmust népszerűsíteni nem csak külföldön, első sorban a magyarok körében.

Mivel az Online hirdetéseink nem igazán találtak célba, úgy döntöttünk, hogy maradunk a jól bevált, régimódi hirdetési eszközöknél.

Azt vettük észre, hogyha valaki már eljön kikapcsolódni, akkor nagyobb eséllyel lehet rávenni túrákra. Nem azért jönnek el otthonról, hogy az egyik általunk szervezett túrán részt vegyenek, de ha már eljöttek otthonról, akkor szívesen eljönnek egy túrára is.

Így azt találtuk ki, hogy azokban a megyékben, ahol vannak túráink és programjaink, a szálláshelyekkel egyeztetünk, hogy kirakhassuk a szórólapjainkat hozzájuk.

Meglepő, de ez a régimódi hirdetés sokkal jobban bevált, mint az online hirdetőfelületek. Nem sejtettük, hogy ez lesz, de ebben a jó időben már sokan keresik a túralehetőségeket, így a szórólapjainkat pikkpakk elkapkodták.

Nem számítottunk ilyen nagyfokú érdeklődésre, ezért eléggé meglepetten fogadtuk, mikor a szállodák egymás után telefonáltak, hogy elfogytak a szórólapok és ha gondoljuk, akkor vihetünk újakat. Nem voltunk felkészülve erre a nagyfokú érdeklődésre, ezért kicsit tanácstalanok voltunk, mert fogyóban volt minden eszközünk.

https://nyomtatoalkatresz.hu/patron
https://nyomtatoalkatresz.hu/patron

A nyomtatónk viszonylag régi és elég nehéz hozzá patront szerezni, ezért mind őrült patron keresésbe kezdtünk. Talán nem a leggazdaságosabb tintapatronnal ilyen nagy mennyiségben nyomtatni, de mivel ez volt, és nem akartunk új nyomtatót venni, amíg nem tudjuk, mennyire hatásos a szórólapozás, nem akartunk egy új nyomtatóra beruházni.

Nagyon nehezen találtunk patront a nyomtatónkhoz, és csak az interneten sikerült így is. A https://nyomtatoalkatresz.hu/patron oldalon sikerült csak megfelelő patront találnunk. A rendelést leadtuk, addig megterveztük az új szórólapokat, hogy ne mindig ugyanolyat adjunk. Kicsit aktualizáltuk, majd mikor pár nap múlva megérkezett a patron, nekiláttunk az újabb adag nyomtatásának.

A https://nyomtatoalkatresz.hu/patron oldalon mindig van valamilyen akció, ezt kihasználva több patront is rendeltünk, hogy fel legyünk készülve a helyzetre. Miközben a termékeik között böngésztem, találtam egy kis összefoglalót arról, hogy melyik nyomtató a legjobb.

Ezt elolvasva rájöttem arra, hogy nekünk nem a tintasugaras nyomtató a legjobb. Ezek ugyanis elég lassan nyomtatnak, “eszik” a festéket. Egy tintasugaras nyomtató patronjával jóval kevesebb lapot lehet nyomtatni, mint mondjuk egy lézeres nyomtatóval tudnánk.

A cikk szerint a tintasugaras nyomtatók inkább otthoni használatra felelnek meg, mikor viszonylag változatos dokumentumokat nyomtatunk, kisüzemi használatra.

Nekünk sokkal jobban megfelelne egy lézeres nyomtató, mert összességében olcsóbbra jönne ki a használata, gyorsabban nyom,tat és jobban megfelelne nekünk a szórólapok nyomtatására.

A nyomat nem sokban különbözik, a technológia a más igazából. A tintapatronos nyomtató magát a tintát nyomja a papírra, a lézeres nyomtató viszont festékport nyom a papírra.

Összességében azt lehet mondani hogy egy multifunkciós színes lézeres nyomtató lenne a legmegfelelőbb a számunkra.

Örülök, hogy végre valahol egyszerűen összefoglalva is megtaláltam, melyik nyomtató a legjobb. Később, hogyha elhasználjuk a mostani adag festéket, amit rendeltünk, venni fogunk egy új, lézeres nyomtatót.

A tonert viszont továbbra is innen, a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron oldalról fogjuk rendelni, mert itt mindig vannak mennyiségi akciók, ezért nagyon megéri nagy tételben rendelni. Nekünk pedig úgy néz ki, hogy egy ideig még nagy tételben lesz szükségünk a nyomtatásra.

Egyre többen szeretnének kirándulni, az emberekben újjáéledt a természet szeretete, a kalandvágy, hogy megismerjenek és felfedezzenek új helyeket. Ez pedig a Magyar turizmus felpörgését jelenti.