Futómű beállítás Budapesten

A családdal imádunk utazni és új helyeket, kultúrákat megismerni. Az elmúlt hónapban Budapestet fedeztük fel. Egy nagyon gyönyörű városról beszélünk, ahol nagy a pörgés és ennek köszönhetően nem autóval közlekedtünk a városban, hanem tömegközlekedéssel, hiszen így gyorsabb volt. És mint ahogy később ki is derült, jól tettük, hogy nem autóval szerettünk volna a városban mászkálni.

Egy nagyszerű két hét után, amit itt eltöltöttünk, elkezdtük tervezgetni a legújabb úti célunkat. Az elején az egyetértés nem volt meg, de végül csak sikerült közös nevezőre jutnunk és megszületett a végső döntés. Izgatottan be is pattantunk az autóba és elindultunk. Viszont már az első kilométereknél éreztem, hogy valami nincsen rendben. Mintha a kormány kicsit jobbra húzott volna. Mondtam is a többieknek, hogy ez így nem valami biztonságos, úgyhogy muszáj először egy autószervizt keresni. Mivel egyikünk sem volt nagyon járatos ebben a városban, főleg nem autószervizek terén, így az internetet kértük segítségül. Be is írtam a keresőbe, hogy Futómű beállítás Budapest. Rengeteg találatot dobott ki a böngészőm. Hirtelen nem is tudtam melyiket nyissam meg. Olyan autószervizt kerestem, akik márkafüggetlenek, gyorsan és pontosan dolgoznak illetve lehetőleg minél hamarabb megoldják ezt a problémát.

Szerencsére rátaláltam a Méta autószervizre. Budapesten a 19. kerületben találhatóak meg. Az oldaluk nagyon megnyerő volt. A fehér kék színvilág nagyon megtetszett nekem, illetve hamar meg is találtam minden információt amire nekem szükségem volt.

Ilyen átlátható oldallal ritkán találkozok. A honlapjukon kis ismertető is megtalálható, hogy milyen esetekben beszélünk futómű hibáról, és az enyém pont ide illett. De hasonló intő jel lehet, hogyha balra húz a kormány vagy nincs középállásban. Ez utóbbit vezetés közben is észre veheted: amikor egyenesen mész, akkor is úgy áll a kormány, mintha kanyarodnál. Érdemes ezekre odafigyelni, hiszen vezetés biztonság szempontjából fontos szerepet játszik a futómű. Ezután már nem is volt kérdés, hogy ezt kell megcsináltatnom. Mindegyik szolgáltatásuknál van ilyen kis rövidebb leírás, úgyhogy érdemes ezeket előzetesen elolvasni és úgy időpontot foglalni. Ennek segítségével talán még meg is tudják majd mondani, hogy mennyi időt vesz igénybe a szerelés. Bár biztosat természetesen csak élőben tudnak mondani, de jobb felkészültnek lenni. Én legalábbis ezt vallom.

Az árakra is rákerestem. Teljesen korrektnek találtam, ahhoz viszonyítva, hogy biztonság szempontjából milyen fontos, hogy a futómű rendben legyen.

Az oldalon szétnézve, rengetek szolgáltatást találtam még, amit nyújtani tudnak. Ilyen szolgáltatás például: autó átvizsgálás és állapot felmérés, olaj és gumi csere, fék javítás és szerviz, kuplung, kipufogó csere és javítás, fék javítás és szerviz, autóklíma töltés, javítás, fertőtlenítés,tisztítás, autó villamosság szerviz illetve az általam választott futómű beállítás és javítás. Nagyon sok autó hibát lefednek ezzel, így nem volt kérdéses a számomra, hogy értenek ahhoz, amit csinálnak. A szakértelem nem csak itt látszott meg, hanem a következő felfedezésemnél. Ami nem volt már, mint hogy még blogot is írnak.

Gondoltad volna? Nagyon érdekes és hasznos témákat dolgoznak fel. Ha nem vagy járatos az autók terén, akkor is megérted a cikkeket és még kis tudásod is lesz. Csak profitálni tudsz velük. Semmi felesleges téma, ami csak azért született meg, hogy egy cikkel több legyen a blogjukon és közben semmi mondanivalója nincs. Ez nagyon tetszett nekem. Elolvasva néhány cikket, számomra teljes mértékben világossá vált, hogy őket szeretném választani. Már csak az volt a kérdés, hogy tudják-e extrém rövid időn belül vállalni a javítást. Fel is hívtam őket, nem akartam tovább várni, hiszen már mindent láttam amire szükségem volt a döntéshez. Az időpontfoglalás gördülékenyen ment, nem adódott semmi probléma. Nagy meglepetésemre és örömömre még időpontjuk is volt a következő napra. Nagyon segítőkész volt az úr akivel beszéltem. Annyira boldog voltam, hogy rájuk találtam és végül mellettük is döntöttem.

A szakmai tudásuk már az első pillanattól kezdve nem volt kérdés. Attól a pillanattól kezdve, hogy beléptem a szervizbe egészen addig míg távoztam, nagyon kedvesek voltak, úgy éreztem, hogy én vagyok a középpontban, tehát az ügyfél igényeit tartják szem előtt. A javítással és beállítással viszonylag hamar végeztek, így már indulhattunk is a következő felfedezendő városunkba.

Nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak ezzel az autószervizzel. Úgyhogy ha Neked is szükséged lenne egy megbízhatóra Budapesten, akkor csak ajánlani tudom őket. megbízhatóság, szakmaiság, profizmus és ügyfélközpontúság jellemzi őket. És ami még szintén fontos róluk tudni, hogy márkafüggetlenek. Így mindenki bátran keresheti őket. Ha a keresődbe Te is beírod ezt: Futómű beállítás Budapest, könnyen rájuk találsz. De ha keresgélni sem szeretnél, hanem ez alapján már te is őket választanád, akkor Méta autószerviz néven egyből az oldalukon találhatod magadat.

Nekem minden igényemet ki tudták elégíteni, amit csak egy autószerviztől várhattam. Bízok benne, hogy Neked is a segítségedre lehetnek majd. Egy biztos. A budapesti történetünkben ők is szerepelni fognak, ha épp mesélésre kerül a sor. Hiszen ők voltak a mi megmentőink. Ha pedig valaki tőlünk kér majd tanácsot, hogy hová vigye Budapesten belül az autóját szervizbe, biztos, hogy az ajánlásunkra számíthatnak.