Helly Hansenben a Hilltopra

Elhatároztuk a barátainkkal, hogy a nyár végét kihasználva ellátogatunk Neszmélyre. A terv egy kellemes borkóstoló a Hilltopnál, illetve kényelmes séta a környéken és a Duna parton.

Lelkesen vágtam bele a készülődésbe, hamar rá kellett jönnöm viszont, hogy egyvalamim sajnos nincs az alkalomhoz – ez pedig a megfelelő cipő. Van ugyanis az ormótlan túrabakancsom, meg az utcai cipőim, amik azonban teljességgel alkalmatlanok még egy lazább túrázgatásra is.

Szerencsére Szilvi, a barátnőm a segítségemre sietett, és elküldte nekem a CipoMarket.hu linkjét azzal, hogy szerinte náluk tutira megtalálom, amit keresek: egy kényelmes, ugyanakkor stílusos lábbelit, ami tökéletes társam lehet a neszmélyi hétvégén. Rögtön konkrét márkákat is javasolt, amelyeknek a kínálatában szerinte érdemes körülnézni: a Heavy Toolst, a Helly Hansent és a Bugattit.

Rákeresve az oldalra hamar meggyőződhettem arról, hogy Szilvinek abszolút igaza volt, mind a márkák, mind pedig a webshop tekintetében. A CipoMarket.hu-n ugyanis rendkívül széles választékkal találtam szemben magam, amiben ráadásul nagyon kényelmesen lehet keresgélni a praktikusan kialakított felületnek és az átgondolt szűrőknek hála. Ami pedig a Szilvi által javasolt márkákat illeti, tényleg mind a három nagyon erősnek bizonyult abban a műfajban, amit kerestem – vagyis a sportos és kényelmes, mégis stílusos megjelenésű és nőies cipőkben.

Pikkpakk meg is találtam az abszolút befutót a Helly Hansennél: egy világoskék modellt, ami kifejezetten nőies, mégis megvan benne minden, ami egy laza kiránduláshoz elengedhetetlen. Jól tart, jól szellőzik, és rendkívül kényelmes is.

Hála a CipoMarket.hu-nak és Szilvinek, most már semmi sem állhat egy kellemes neszmélyi borozgatós kirándulás útjába!