Egy profi gázszerelő lett a szálláshely megmentője

Mindig is tudtam, hogy nagy fába vágom a fejszémet azzal, hogy a turizmusban helyezkedek el. Nem is akárhogyan, hiszen egy saját szálláshelyet kezdtem el felépíteni még évekkel ezelőtt. Amilyen rosszul indult azonban a történet, olyan jól alakult. Az évek alatt a vendéglátóegység szépen kinőtte magát és mára már egy elismert szálláshelyként hivatkozhatunk magunkra.

Azonban mégis a mai napig történnek olyan amatőr hibák, amik nem is tudom, hogyan fordulhatnak elő. Persze nem okolhatom magam mindenért, ugyanis így is borzasztóan büszkének kellene lennem magamra, hogy ennyi mindent egyben tudok tartani.

Jó múltkor azonban sikerült teljesen összeomlanom, hiszen borzasztóan rossz dolog történt. Beköszöntött ugyanis az az időszak, amikor be kell indítani a fűtést a szálláshelyen, mert a kinti hőmérséklet elérte azt a bizonyos határt. Igen ám, de hiába próbáltuk életre bírni a rendszert, semmi jelét nem mutatta annak, hogy ez működni fog nekünk. A még nagyobb hiba pedig ez után következett, hiszen fogalmam sem volt, kit hívhatnék.

Emlékeztem, hogy egyszer nagyon régen már járt nálunk egy gázszerelő, akit egy ismerősöm ajánlott és nagyon meg voltunk vele elégedve. Visszakerestem a beszélgetést és megtaláltam a “https://topvizgazfutesszerelo.hu/gazszerelo” linket. Egyből rákattintottam és imádkoztam, hogy még egy létező oldalra vigyen engem. Hála égnek ez így is történt, és a topvizgazfutesszerelo.hu-ra kerültem.

Ez a cég már nagyon hosszú ideje, több, mint 30 éve foglalkozik gázszereléssel, valamint fűtésszereléssel, vízszereléssel, duguláselhárítással és csatornázással egyaránt. Az oldalukon az állt, hogy profi és tapasztalt szakemberekből álló csapattal rendelkeznek. Minden szakemberük kiválóan képzett a maga területén és a mai napig oktatásokon vesz részt, hogy naprakész maradjon a tudása. Ez már borzasztóan szimpatikus volt.

Minden új információként ért engem, ugyanis már nem emlékeztem az évekkel ezelőtti megkeresésre, azóta pedig csodás módon nem kellett szerelőt hívnom. Arra azonban emlékeztem, hogy mind a gyorsaságukkal, mind a precizitásukkal nagyon meg voltam elégedve.

Mivel nem akartam húzni a dolgot, egyből mellettük döntöttem, hiszen ők tűntek a legjobb választásnak. Az oldalon lehet visszahívást kérni egy űrlap segítségével, engem azonban sürgetett az idő, így kiválasztottam az egyik elérhetőséget a két megadott telefonszám közül és már tárcsáztam is.

A telefonos kollégának elmondtam az elérhetőségeimet és leírtam, hogy milyen problémát tapasztalunk. Azt mondta, hogy még aznap délután kiérkeznek hozzám a szakemberek, hogy felmérjék a terepet.

Ez tényleg így történt, ugyanis két szerelő lépett be a szálláshely kapuján az ebédszünetet követően. Egyből levezettem őket a kazánházba, majd hagytam, hogy végezzék a dolgukat. Felmérték a helyzetet és megállapították, hogy mi állhat a háttérben. Szerencsére nem volt szükséges plusz alkatrész beszerzése, így azt mondták, hogy addig nem mennek el onnan, amíg meg nem javítják nekem a berendezést. Ezzel borzasztó mód megnyugtattak és már akkor örültem, hogy őket választottam ismét.

Azonban még elégedettebb voltam, amikor alig egy órát követően jelezték, hogy meg is vannak és mostantól már működnie kell. Nem hittem sem a fülemnek, sem a szememnek, sem egyik érzékszervemnek sem.

A szolgáltatásról kaptam egy szép, részletes számlát, amiről mondták, hogy még a biztosítónak is be tudom nyújtani. Továbbá garanciális volt a szolgáltatás, így, ha történik valamilyen meghibásodás a megegyezett idő alatt, azt díjmentesen fogják számomra kijavítani.

Azzal tehát, hogy a topvizgazfutesszerelo.hu-t választottam, gyors és profi kiszolgálást, garanciális szolgáltatást és kárenyhítési eljárás indítására alkalmas számlát kaptam. Ezt hívom én kitűnő kiszolgálásnak. Mivel én is a szolgáltatóiparban munkálkodok, így nehéz lenyűgözni és általában kritikus vagyok mindenkivel szemben, de bátran ki merem jelenteni, hogy ennek a cégnek már nem kell mit fejlesztenie magán.

Hálás voltam annak a bizonyos “https://topvizgazfutesszerelo.hu/gazszerelo” linknek és a szerelőknek is, hogy ilyen gyorsan megoldódott a problémám. Biztos voltam benne, hogy ezek után már nem fogok megfeledkezni róluk, hiszen mindig ez a cég lesz az első a fejemben probléma esetén.