Szerintem új motorgumikkal a legjobb érzés turistáskodni

Mindig is szerettem idegen országokba utazni. Bár a turista része a dolgoknak mindig is zavart egy kicsit. Szeretem az autentikus élményeket és sokszor pont az, amit a turistáknak mutatnak, nem a valós értéke az országnak. Vegyük például a legkézenfekvőbb helyet, Olaszországot. Mindenki tudja, hogy ez az ország milyen ételekről híres. Viszont rengeteg olyan kritikát olvastam az interneten, hogy nem is érdemes bemenni egy olyan étterembe, ahol nem olaszul vannak kiírva a dolgok.

Olyan fárasztó egy idő után, hogy az embernek mindig azon kell izgulnia, hogy mi az autentikus. Ezt vettem észre akkor is, mikor külföldi barátaim látogattak meg Budapesten. Annyi helyen átverték őket, és rám hárult a felelősség, hogy megmutassam nekik Magyarország igazi arcát. Azóta pedig tudom, hogy a legjobb módszer az, ha van az embernek egy helyi ismerőse, és ő mutatja be neki az országot.

Ha pedig utazásról van szó, akkor én mindig a motorra esküszöm. Most is egy nagy túrát terveztem az egyik szomszédos országon át, az út előtt azonban tudtam, hogy új gumikat kell szereznem. Erre pedig nem is lehetett volna találni jobb helyet, mint a MotorTire webáruház. Már korábban is többször használtam, mivel kiváló alternatívának tartom a hagyományos boltokhoz képest. Eleinte azonban még nekem is kellett egy kis győzködés ahhoz, hogy valóban elhiggyem, tényleg működhet innen a rendelés. Úgyhogy most nektek is szeretném bemutatni azt, hogy miért döntöttem a MotorTire mellett.

MotorTire

Elsőként, mi az egyik legfontosabb dolog egy motoros számára? A szabadság. A MotorTire pedig lehetőséget nyújt arra, hogy szinte bárhonnan el tudjam intézni a gumik rendelését. Akinek van motorja, az tudja, hogy micsoda sok időt el tud venni az, ha az ember személyesen megy el vásárolni. Nem is csak negatív dolgok miatt, hanem mert összefutunk a barátainkkal és elbeszéljük az időt. Néha azonban gyorsan kell a megoldás és ilyenkor a MotorTire a legjobb választás.

A másik, ami számomra nagyon fontos, az a megjelenés. Egy mindennapi, unalmas boltból nem szívesen rendelnék, mert azt érezném, hogy nem értik meg igazán a motoros életérzést. A MotorTire azonban pontosan tudja, hogy mit szeretünk. A fekete és a sárga színek kombinációja ad egy olyan vagány érzést neki, ami rögtön kiemeli a szürke webshopok tengeréből. A színek erősek, mégsem vonják el a figyelmünket a fontos dolgokról. Ezek pedig a menüpontok, amelyek segítségével pár perc alatt meg fogjuk találni azt, amit kerestünk.

A MotorTire oldalán az egyik kedvenc funkcióm a gumi kereső. Ennek segítségével megadhatjuk pontosan, hogy milyen gumit akarunk vásárolni. El sem tudom mondani azoknak, akik nem annyira járatosak a motorok világában, hogy ez mennyire megkönnyíti az ember dolgát. Korábban mindig kellett egy olyan eladó, aki igazán tudja a dolgát és még véletlenül sem fogja elhibázni azt, hogy milyen gumit ad nekünk. Itt azonban megadom a paramétereket és már rögtön meg is kapom azt az ajánlatot, ami tökéletesen megfelel az igényeimnek.

És mit szólnátok ahhoz, ha azzal fejezném be ezt az egészet, hogy még a rendelés is nagyon egyszerű? Mert valóban, csak pár kattintás és kész is vagyunk. A kitöltendő adatokon pedig végigvezet minket az oldal úgy, hogy nem kell hozzá különösebb számítógépes előismeret. Hatalmas pozitív csalódás volt számomra a MotorTire oldala.