Utazhatunk akár plasztikai sebészhez is ezen a nyáron

A turizmus jelensége mindig is nagyon megfogott. Szerintem alapból egy hihetetlen jó ötlet, amely segítségével két különböző kultúra megismerheti egymást. A szülővárosomban sosem volt annyi turista, ezért meg is lepődtem, mikor Budapestre felkerülve egy teljesen új világ nyílt meg előttem. Korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy sétálok majd a Király utcán, és több angolul beszélő embert fogok hallani, mint magyart.

Ez azonban szerintem egyáltalán nem egy elvetendő jelenség. Annyival sokszínűbb tud lenni így egy város. Láthatjuk azt, hogy miként élnek más kultúrák, de a legfontosabb talán, hogy észrevehetjük, mennyire nem különbözünk igazából semmivel. A külföldiek normalizálása az egyik legjobb dolog, ami történhet velünk. Hiszen így se negatív, se pozitív fényben nem tüntetjük fel őket az alapján, hogy honnan származnak. Ez pedig végső soron egy egészségesebb társadalomhoz vezethet.

Egyébként hasonlóan vagyok olyan új keletű dolgokkal is, mint a plasztikai sebészet. Sokáig úgy gondoltam, hogy ezek a beavatkozások feleslegesek, de a Plasztika Info meg tudta mutatni, hogy mennyire javítani tudnak az életminőségünkön. Különös akkor, ha az intim plasztika kerül szóba. A háttértörténet csupán annyi volt, hogy a barátnőm szeretett volna igénybe venni ilyen szolgáltatást, mivel így kényelmesebb lett volna az élete. Az intim plasztika viszont egy nagyon kényes téma, és egy olyan oldal kellett, mint a Plasztika Info ahhoz, hogy meg tudjon győzni minket a veszélytelenségéről.

intim plasztika

Azzal kezdődött a meggyőzési procedúra, hogy mikor felléptünk az oldalra, rögtön azt az érzést kaptuk, mintha egy szép, tiszta rendelőben lennénk. Nem bírom eléggé kihangsúlyozni, hogy ez a szempont mennyire fontos egy webes felületnél. Konkrétan félig-meddig vakon kell megbíznunk bennük, így azonban legalább kapunk egy kapaszkodót. Hiszen egy ilyen oldal kinézete sokat elmond arról, hogy miként állnak az üzlethez és a vevőkhöz. Ez a fajta bizalom pedig elengedhetetlen egy olyan kényes beavatkozásnál, mint az intim plasztika.

Azt is fontos volt megtudnunk, hogy milyen beavatkozásokat vállalnak intim plasztika címszó alatt. A kezdőlapon sokkal több fajta plasztikai műtét is elérhető, ezért érdemes megnézni mindet. Ha azonban csak az intim plasztika érdekel minket, akkor egyszerűen csak ki kell keresnünk az ehhez tartozó kategóriát. Sokszor az szokott lenni az ilyen oldalakon, hogy a kategóriák nincsenek egyértelműen felcímkézve. Ez azonban egyáltalán nem vonatkozott a Plasztika Info oldalára. Pár másodperc alatt meg is találtuk az intim plasztika részleget.

Ezután pedig jöhettek az újabb pozitív csalódások. Elvégre az itt található tájékoztatót olvasva tudhattuk meg azt, hogy milyen feltételek és körülmények mellett végzik el a beavatkozásokat. Ami nagyon tetszett nekem, hogy nem akarnak a természet ellen menni. Tehát nem vállalnak olyan műtéteket, amik rendellenesen más végeredménnyel járnak, mint a természetes. A barátnőm sem akart volna ilyet, így azonban megnyugodhatott, hogy pontosan fogják tájékoztatni. Az intim plasztika így egy olyan folyamattá vált, amiben semmi ijesztő nincsen, vagy ciki.

Egyébként azt is kifejtették, hogy maximum diszkrécióval végzik el ezeket a műtéteket. Ez pedig elengedhetetlen és ez volt az utolsó érv is mellettük. Felhívtuk őket, megkérdeztünk még pár dolgot, amiben nem voltunk biztosak, majd kaptunk egy időpontot. Ezzel az időponttal nem játszadoztak, tehát pontosan akkor tudott végbemenni a beavatkozás, amikor ígérték. Ezt követően pedig nagyon elégedetten távozott a barátnőm és másoknak is szívesen ajánlja őket.